Er zijn van die dagen…
Er zijn van die dagen
Dat alles even teveel lijkt te zijn
Je kan het niet meer volhouden
Om door te gaan met die schijn
Je wilt je helemaal afsluiten
Van alles om je heen,
Want je moet weer hard worden
Zo hard als steen
Je hebt tijd nodig
Om alles op een rijtje te zetten
En na te denken
Op welke dingen je beter moet letten
Tijdens deze dagen
Is het belangrijk niet alleen te zijn
Want dat is pas het erge,
Dat doet pas erg veel pijn…