Jij met je rooie rot sjaal
jij voldoet niet aan mijn ideaal
Je bent de moeite van dit gedicht niet waard
dus hou ik het hierbij
Want mijn haat voor jou is nog bedaard
Je bent een grote nul voor mij
Jij met je rooie rot sjaal
Jij voldoet niet aan mijn iedaal
Je zette me veel te vaak voor paal
Dit is het einde van het verhaal!