Soms zou ik
voor je willen gaan staan
in je ogen kijken en vragen
waarom doe je jezelf dit aan
soms zou ik
willen zeggen stop dit toneelspel
bouw voor jezelf een fijn leven op
hoe het echt zit weet je best wel
soms zou ik
weer diep tot je door willen dringen zodat je verwerkt
dat je niet wegloopt voor je problemen
en daardoor je rotgevoel versterkt
soms zou ik
niet meer om je willen geven
maar ik doe zeer zeker mijn best
verder te gaan met mijn leven.