jarige matty ,
hip hip hoera
onze matty is vandaag 12 jaar
samen met jelle
zingen wij uit volle borst
er is er ééntje jarig hoera -hoera hoera
matty, papa en jelle wensen jou een leuke verjaardag
weet wij heel veel om jou geven
liefs papa & jelle
lieve matty ,
zoals jij weet
vindt ik jou heel lief
en je weet ik heel veel van je hou
je wordt stilaan een grote jongen
je bent en wordt een hele lieve persoon
die er zal zijn voor iedereen
samen met chantal en fran
wens ik jou een leuke verjaardag toe
en dat al je wensen mogen uitkomen
liefs knufs jeannette , chantal en fran