Lieve Wendy Govers,
Ik heb je nodig want zonder jou liefde kan ik niet leven.
Ik heb je nodig want jij bent de zin van men leven !!!
Ik heb je nodig want jij bent de persoon waar ik zielsveel van hou !!!!!
Veel groetjes en knuffels,
Uw sjoeke,
Jan Potti