Het verloren gevoel.
Te zijn geweest.
Niet nu en hier.
Maar ver weg en nergens.
Opgekropt verdriet.
Vergeten levens achter laten.
Stilletjes afzonderen.
In een opwelling weer opstaan.
Herrie schoppen en vechten.
Dat toch met stille trom vertrekken.
Omdat je het niet meer aan kan.
Je neer leggen bij je onmacht.
Maar je niet klein laten krijgen.
Proberend je zelf te zijn.