Hou van ...
Hou van de dooden,hun zielen die sterven.
Hou van de mensen,hun krachten die erven.
Hou van het goede,het kwade verdwijnen.
Hou van degene,die wilt al dat even.
Maar haat...
Haat de oorlogen,vrede gebroken.
Haat macdonalds die vlees willen bakken.
Haat die mensen president 1 of 2.
Hou van andere
Andere zijn msch speciaal,ze lijken wsch niet op jou.
Ze zijn msch wat rijker of een beetje armer.
Maar...
Andere zie je lachen,
Andere geven je onderdak,
Andere geven je vreugde.
Andere zijn anders dan wie dan ook.
Maar, ze geven je vrede
laten vogels hun liedje fluiten.
Hou van je leven,
Hou van jezelf,
Maar hou ook van een ander.