pas op met wensen
ze kunnen gevaarlijk zijn
soms komen ze gewoon niet uit
en soms wel
dan moet je uitkijken
alles lijkt in orde op het eerste
ja misschien zelfs op het tweede zicht
maar wees op je hoede voor achterpoortjes
ze zijn venijnig en genadeloos
een soort tol die je moet betalen
als compensatie
voor je uitgekomen wens
een klap
die je ongelukkiger maakt
dan je was voordat je wenste