Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mijn droom
Waar ben ik aan begonnen
Wat haalde ik me in m’n hoofd
Hoe heb ik kunnen denken
Dat het me zou lukken
Ik ben hier niet voor geboren
Er niet voor in de wieg gelegd
Ik doe ook altijd wat zij van me verwachten
Ook al weet ik dat dat het niet het juiste is
Had ik maar het lef om te doen wat IK wil
Dat zal ik waarschijnlijk nooit hebben
Het is ook niet niks wat ik wil
Mijn allergrootste droom
De droom die ik zo geheim houd
Waarvan maar enkele mensen weten dat hij er is
Die ik zo goed verborgen heb
Diep in mijn hart…
Reacties op dit gedicht
*sweetiej* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
*sweetiej*
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
15 maart 2008
Thema's:
[Dromen]
[Hoop]
[Verlangens]