Ondanks de pijn.....bedankt!
Jij weet niet wat je met me doet.
Jij weet niet hoe je tegen mij doen moet.
Jij weet niet wat je met me hebt gedaan,
maar dankzij jouw reactie op mijn brief kan ik het weer aan.
Jij hebt wel vaker gezegd "we blijven vrienden."
Ik snap niet waar al die valse beloften voor dienden.
Nu hebt het me uiteindelijk echt beloofd,
eerder toen je dit zei heb ik je niet geloofd.
Jij kon je beloften niet nakomen,
terwijl ik erover bleef dromen.
Nu weet ik dat je meende wat je hebt gezegd.
Ik weet niet hoe dat komt maar ik heb me erbij neergelegd.
Je beloofde me onze vriendschap meer glans te geven.
Deze belofte gaf me kracht en reden om weer door te leven.
Ik kan je eindelijk bedanken voor de liefde die je me gaf.
Voor elke dag met jou die begon met een lach.
Het blijft pijnlijk dat de laatste eindigde met een traan.
Het blijft pijnlijk dat ik je echt moet laten gaan.
En ik besef dat je nooit meer terugkomt
daarom blijft in mijn hart deze wond.
Toch verzacht jij deze vreselijke pijn
omdat je me nu echt beloofde vrienden te zijn.
Schat bedankt voor alles wat je me hebt gegeven,
het doet me pijn dat ik zonder jou moet verder leven.
Ik kon altijd met je lachen en bij je komen janken,
en eindelijk kan ik je voor dat alles bedanken.
Ik hoop echt dat we als goede vrienden verder gaan,
want zonder jou kan ik dit leven echt niet aan.
Ik mis je en ik hou voor altijd en alleen van jou,
ik zal moeten beseffen dat je me als goede vriendin beschouw
Nu weet ik echt dat jij een goede vriend van me blijft,
en ik besef ik ben je gelukkig niet helemaal kwijt.
Als ik daaraan denk kan ik het allemaal weer aan
en kan heel langzaam weer met mijn leven verder gaan.
Bedankt voor alle liefde die zal ik nooit vergeten,
bedankt voor je vriendschap die zal me helpen dit te overleven.
Lieverd, Ik mis je nog steeds enorm maar bedankt voor alles!