Dit is geschreven door een puberaal.
Je weet wel, we zijn het eigenlijk allemaal.
De één die komt, de ander gaat.
De één heeft lief, de ander kwaad.
De bedoelingen zijn meestal goed,
Maar de haat wordt dan gevoed
Door het onbedwongen kwaad,
En dan weet zelfs het puberale verstand geen raad.
Want één ieder die lief heeft,
Zal ook moeten lijden.
Om het leven voorbij te laten glijden.