Lieve .....,
De wereld staat stil door een blik in jouw ogen.
Ik heb je al heel lang erg gemogen.
We hebben elkaar de liefde verklaard.
En ook in elkaars ogen gestaard.
Ik wil verdriet en blijdschap met je delen.
En al je innerlijk en uiterlijke wonden helen.
Ik ga voor jou door weer en wind.
Zodat ik jouw gevoel heb gezind.
Je hebt geholpen een ralatie op te bouwen.
En nu zal ik altijd van je blijven houden.
Liefs
-> Dit gedicht heb ik gekregen van mijn vriendje, HVJ!