Ik Mis je zo ! en elke keer doe ik dat meer en meer
Het gevoel overvalt me weer…
Jij was de liefde van mij leven
Iemand zoals jou kom ik nooit meer tegen
Jij was men ziel je was men hoop
Ik kan niet zonder jou, jij was MIJN vrouw
Het doet me elke dag nog pijn,
Al die momenten dat ik nog bij jou had kunnen zijn…
Het was zo goed
Wij met ons twee, maar het lot zat ons niet mee
De engeltjes namen je mee,
Hopelijk waak je nog steeds over mij,
Ik weet het das een hele karwei,
Weet dat ik nog steeds van je hou
Ik zal je nooit vergeten, je blijft eeuwig in men hoofd en lichaam van kop tot voet,
hopelijk komt het nog ooit met me goed,
jij was men alles men enige iets,
Zonder jou ben ik gewoon niets,
Ik voel me leeg, ik wil bij je zijn,
verlost van al die kwelling en die pijn,
waarom deed god ons dit toch aan?
Hij had me beter laten meegaan,
ik hoop echt dat de hemel besta,
en dat ik daar ooit ook naartoe ga,
dan zijn we verenigd trg met ons twee,
Tegen dat gevoel zeg ik geen nee!
Ze moge me nu komen halen, dan kom ik naar jou!
Want je bent de enige waar ik van HOU!