Hoe pijn het doet iemand te verliezen
iemand te verliezen waar je veel van houd
iemand waartegen je al je zorgen verteld
bij hem huilt,lacht en hem vertrouwt.
Hoe pijn het doet iemand te verliezen
iemand die nog een heel leven voor zich heeft
iemand te verliezen die nog lang had kunnen lachen
en vrienden, familie en kennissen liefde geeft.
Hoe pijn het doet iemand te verliezen
zoiets vergeten we gewoon nooit meer
wat je laatste woorden waren, hoe je lachte
hoe je genoot van het leven keer op keer.