Het leven is soms zomber
nare dingen die gebeuren
dingen waar je om rauwt
dingen die je niet kunt omschrijven
Van die dingen krijg ik het benauwd
gaat het altijd zo verder
of komt er ook een eind
Dat zijn de onbeantwoorde vragen
Die alleen de toekomst weet