Ik kan niet slapen en besluit naar beneden te gaan,
kijk omhoog en zie daar 1 enkele ster staan.
1 ster helemaal alleen in de nacht,
het is jij, die houdt over ons de wacht.
Voel me sinds lange tijd niet alleen,
maar krijg een fijn gevoel over me heen heel sereen.
Zit te dromen en er ontsnapt een diepe zucht,
zo een die geeft je heel veel lucht.
Ik laat de dag nog eens aan me voorbij gaan,
en moet er nog even bij stil staan.
Het leek zo vreemd maar was zo gewoon,
jou te zien stoeien met onze zoon.
Kreeg een brok in mijn keel,
het doet me gewoon zo veel.
Je bent zo ver weg maar toch ook dichtbij,
het maakt me gelukkig en blij.
Stukje bij beetje verdwijn je uit ons huis, uit mijn leven,
maar heel af en toe ben je er weer, al is het maar voor even.
Dit zijn momenten waar ik weer een poosje op teren kan,
je bent ondanks onze scheiding nog steeds mijn maatje en ik zal je altijd blijven beschouwen als "mijn" man.
De liefde van mijn leven klinkt zo cliche',
maar neem dit in gedachten altijd met je mee.
4everyours