Grote ogen
Grote ogen kijken me aan
Die glinstering
Heb ik nooit kunnen weerstaan
Die grote ogen,
Vertellen me zoveel meer
Wat in woorden nooit is overwogen
Mijn weerstand smelt langzaam weg
Mijn ogen glinsteren nu ook
Het zijn mijn ogen waarmee ik het zeg
Opeens is het moment voorbij
Kil loop je langs me heen
En niemand die wat zei
Stom verbaast blijf ik staan
Niet begrijpend wat dat was
Alsof de tijd heeft stil gestaan
Nu begrijp ik het heel goed
Je grote ogen vertellen het
Want jij zelf had niet de moed
Verlangen
Dat is wat ik zie
In je ogen gevangen
Ik geef me over en even horen we bij elkaar
Het voelt zo fijn
Maar ook zo raar
Dan is de avond weer voorbij
Jij bent weg
Geen oog meer voor mij
Weer alleen, verlaten
Denkend dat het over is
Dat hij mij zal haten
Nu heeft hij het tegen deel bewezen
En heeft me verteld wat hij voelde
Ik kan zijn gevoelens lezen…
In zijn grote ogen