Tranen rollen over mijn wangen
een groot verlangen
om je te troosten, om je mijn hand te geven
Ik ziet hier stil te beven..
* dit gedicht schrijf ik omdat het broertje van mijn beste vriend zelfmoord gepleegd *
De tranen stonden je nader dan de vrolijkheid
In een dubieuze streid met je zelf
Een moeilijke jeugd en eindeloos opgesloten
Het leven is klote
Je liet mama, papa je broer en je vriende alleen..
maar rust is er voor geen een
behalven voor jou, we gunne je rust liefje
op maandag 17 maart 2008
heb je de aarden verlaten voor de hemel
Ik hoop dat het je daar beter afgaat
de hemel zal wel mooi zijn, met al die mooie mensen