slechts vrees ik vandaag om op te staan
om morgen vol beter weten mee te gaan
de tree van gelukkig zijn zal ik beklimmen
de sterren zie ik dan stralen en glimmen
ontmoedigd weg en sterkte toegelaten
het betere te weten en vrees wegelaten
zalig de koestering van een opgeruimde ziel
fluister ik mijn zieltje toe hetzij wat suptiel
sta met beide benen zwevend in het leven
en al wat gij zoekt zal je worden gegeven
19 3 2008 eva