Morgen is het vaderdag…
Een mooie dag om te zeggen dat ik je erg graag mag…
Weet je nog, een jaar geleden?
Toen kwamen we elkaar op chat4all tegen…
Door die ene druk op de knop die avond…
Verscheen er meteen een lach op mijn mond…
Je hebt toen heel wat uurtjes naar me geluisterd…
En me veel goede raad toegefluisterd…
Beetje bij beetje kwam ik toen weer tot leven…
Zeker ook door alle goede raad die JIJ me hebt gegeven…
Ik heb je al vaker gezegd dat ik je daar erg dankbaar voor ben…
Maar toch dacht ik vandaag, ik kruip nog eens in de pen…
Omdat je toch een beetje mijn pappie bent…
En daarnaast een KANJER van een vent…
Ik dacht laat ik eens zeggen dat ik gigantisch veel van je hou…
En natuurlijk ook van je kids en van je vrouw…
Lieverd, bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan…
Ik hoop dat onze vriendschap nog lang zal bestaan…
Bij deze geef ik je een knuffel en een dikke kus…
En dan rij ik nu snel naar de brievenbus…
Heel veel liefs van Moniqueje