Ik had de pijn niet nodig
Maar jij moest me die zo nodig bezorgen
Je hebt me gebeten, open gesneden
je hebt me laten opbranden
ik heb het niet kunnen volhouden
je hebt het kwade in me naar boven gebracht
ja, je hebt de donkere kant van mijn hart open gekraakt..
Je liet me liggen op de grond
geen enkel idee had je
ik was niets voor je
En ik bleef maar bloeden
het deed je niets
en mijn hart bleef kloppen
ja hij bleef kloppen
en ik bloedde verder
ik voelde mijn lichaam niet meer
ik voelde alleen nog maar de haat
en de pijn die me bleef bijten
Nachtmerries achtervolgen mij nog steeds
elke dag word ik verschrikt wakker
zweterig als een opgewekt monster
loop ik zomaar in het rond
zoekend naar antwoorden
die me wakker kunnen houden
zoekend naar liefde
zoekend naar het licht
dat mijn ogen kan openen
om dit achter me te laten
om de pijn uit te kunnen blazen
het bloed blijft maar druipen
letterlijk en figuurlijk
ja je hebt me wel mooi geraakt
met je gewelddadige psychische gevoelens
die je elk moment kunt wakker schudden
totdat het weer licht is
en ik weer helder kan nadenken
fluister ik zachtjes
dat ik alleen nog maar haat kan schenken..