Voelsprieten, voelend
Alles goed bedoelend
Heb jij ze ook uitstaan
Zal gevoel ooit over gaan
Tastend, zoekend, fragiel
Zwevend, bevend, infantiel
Op zoek, maar nimmer jagend
Naar jou, maar nimmer vragend
Op zoek, geleid door tast
Maar zo licht, niet tot last
Zo wil ik voor je zijn
Geen onbegaanbaar terrein
Onze liefde in mijn hand
Gevolgd door mijn verstand
Mijn handen als dunne sprieten
Mijn woorden om te schieten
Mijn sprieten, voor jou alleen
Zoekend gaan ze heen
Om die van jou te vinden
Niet om je zomaar te verbinden
Maar omdat ze niet anders kennen
Dan het zintuig te verwennen