Het verwart wakker worden.
Ongelovig om je heen kijken
Merken dat je alleen ben.
De droom is vervlogen.
Pijnlijk proberen te herinneren.
Gegevens als los zand vinden.
Stukje voor stukje passen
In het verhaal van toen.
Dan bedenken dat het was.
Weer op zoek gaan naar een nieuwe droom.