Afscheid
Met tranen in je ogen neem je afscheid,
Van veel dingen achter af misschien spijt
Maar hou de mooie herinneringen in stand
Al is er een verlangen dat brand
Naar de tijd, van geluk
Jullie herinneringen kunnen niet stuk
Steek een kaars aan,
En laat dit vlammetje niet uit gaan.
Ook al doet dit ontzettend veel pijn
Ooit zal er een hereniging zijn
Veel liefs en sterkte met het verlies van jullie zoon & broertje.
Janou