Altijd heb ik mijn ware aard lopen verzwijgen
In plaats daarvan gaf ik een blik op de toekomst
Ik hoorde klanken die mij dingen lieten inzien
Ik had lucide dromen over tijden die konden zijn
Zag vooraf hou ik oud werd en verdrong de pijn
Daarom ga ik mijn ziel niet meer kunnen verzwijgen
Alles dat kan gebeuren alles wat ik kon verkrijgen
Had geen inspiratie om je openlijk toe te spreken
Ik heb nu mijn leven terug om de essentie te preken
Ik wil dat je inziet dat ik mij nu openlijk neerwerp
Als je wilt doe met mij ik overleef met mijn hoop
Ik kan niet meer doen dan mijn gevoel te eren
Loze woorden vielen mij veelste vaak ten spijt
Geen respect meer voor de te begaande paden
Ik lijk dan misschien wel stuk te gaan in veel ogen
Ik ga er alleen niet meer onder gebogen vandaag
Mijn inziens is zelfmedelijden de allergrootste zonde
Stemmen vertellen mij over hoe het nu verder moet
Noem het een gekte maar geen seconde te verliezen
Grafstemmingen zijn niet mijn ding ik wil warmte zien
Ik wil graag met jullie delen hoe ik wil gaan vlammen