waarom..?
waarom is alleen een griepje niet goed..?
dan weet je toch ook wel dat je je gezondheid niet goed doet! kanker waarom bestaat het.? het is toch niet eerlijk dat mensen op zo'n manier hun leven uit zou moeten gaan..!
alles wat hen nog te wachten staan is medicijnen slikken, hun leven bestaat alleen maar uit kuren en pillen.
Mijn ome Bert stierf vorig jaar, hij had deze ziekte.
ik kan het gewoon niet begrijpen, hij was zo lief en stond altijd voor iedereen klaar! hellaas heb ik hem pas echt leren kennen, toen hij deze ziekte kreeg. inverband met ruzie in de familie. altijd als ik hem in de winkels zag lopen dan stak hij zijn duim in de lucht! ook al had hij veel pijn, altijd deed hij zijn duim omhoog! en wat ik ook zo knap van mijn oom vond is Die kanker kreeg hem niet klein!
mijn oma van de andere kant van de familie, is nu ook erg ziek, ook zij heeft kanker. ze ziet er steeds slechter uit, ik wil haar niet kwijt! alleen... ik durf niet goed meer naar haar toe, ze ziet er zo eng uit, die vrouw die daar ligt op een zieken bed in haar eigen huis, zo is mijn oma niet, zo zag ze er nooit uit! ze heeft nu sinds kort een pruik. dat maakt haar gezicht ook anders. ik schrik iedere keer als ik haar weer zie. het valt niet mee!
kanker waarom ben je in dit leven gekomen, het is toch niet eerlijk dat, lieve onschuldige mensen door jou het leven zouden moeten uitgaan!!
ome Bert ik zal u nooit vergeten!
Oma ik hou van u ook al zie ik u niet meer zo veel!
geef me alstublieft nog even tijd! zodat de angst kan weg drijven!
xxies Francis