Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Al even geleden
Al even geleden
Hoe wij afscheid namen
Zwaar verdriet met ons mee
Al even terug
Hoe jij je ogen sloot
Je eeuwige rust vond
Al even terug
Het verdriet nog steeds dragend
Ik hou je bij me
Hier in mijn hart
Nog even veel
Nog net zo als eerst
Misschien nog wel meer
Het besef wordt steeds duidelijker
Je bent er niet meer
En zal er nooit meer zijn
Reacties op dit gedicht
Elycia vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
xavion
:
Zondag, april 13, 2008 13:09
Sterkte.. dikke X
Over dit gedicht
Auteur:
Elycia
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
21 maart 2008
Thema's:
[Oma's]
[Dood]