Onrust in je hoofd, onrust in je hart.
Gedachtes schieten van hot naar her.
Je trilt over je gehele lichaam.
Je ogen worden geel, katgeel.
Tranen druppen als regendruppels naar beneden.
Je nagels lijken scherper te worden.
Overal zie je hete lampen, schurende verf.
Scherperanden, harde tanden, takjes.
Je wangen gaan gloeien, maar zelf ben je koud.
Het vuur brandt in je ogen, je hart is kil.
Je hoofd slaat compleet op hol.
Herinneringen van vorige keren schieten door je heen.
Je voelt je verlaten, heel erg alleen.
Doen! Nee!! Doe het!!! Nee!!
Strijd met jezelf, je bent toch stom?
Lieve woordjes van anderen, niet doen!
……………………………………………
Je stopt met shaken, je verdriet is groot.
Je vervloekt je nagels, je huid brandt.
Toch weer?…
Toch weer!…