Alleen op bed
Het gaat weer eens goed fout
Ouders ruzie, vader dronken
Nu lijkt niets meer vertrouwd
Ben weer diep weg gezonken
Je kunt m’n hart niet meer raken
Dat was dat ik altijd had gedacht
Maar mijn hart is nu gaan staken
Dit had ik helemaal niet verwacht
Telkens weer moet jij mij slaan
Helaas zal ik daaraan niet wennen
Kan ik beter opgeven en weg gaan
Of is dat van problemen weg rennen
Vertwijfeld zit ik dan alleen op bed
Mezelf afvragen waarom nog leven
Afvragend hoelang ik het zo nog red
Twijfelend of ik beter kan opgeven