Ooit was ik een mooi meisje,
Lief, vrolijk en tevree.
Nu ben ik een lelijke puber,
En ik zit overal mee.
Als je me zag zag je een lach
Als je me ziet, zie je verdriet
Mijn lach is verdronken in een zee van tranen.
Toch weet ik dat ooit..
Ooit.. mijn zee van tranen weer doorbroken word
Door die schitterde, maar al te bekende lach.