beetje kwaad
woorden waren er
daden bleven achterwege
maar vervul mijn leven niet met kwaadheid
het is zoals het is
ga door met mijn leven
wie weet wat er zo is
ik laat het op me afkomen
en de tijd zal het leren
beetje kwaad
maar ook blij
want voor mezelf heb ik duidelijkheid.