toen ik verdriet
kon ik bij je schuilen.
toen ik pijn had.
droogde je me tranen.
toen ik bang was,
leerde je me jou vertrouwen
samen elke dag.
samen jaren lang.
ik moet er niet aan denken,
dat ik door zou moeten gaan.
zonder jou.
leven zonder jou
dat kan ik niet,
want jij bent mijn leven.
ik heb zoveel geleerd en te danken aan jou
dinsdag komt de uitslag,
over jou leven,
die dag is bepalend,
voor jou en mij
want jij bent mijn leven
ik leef niet in een wereld zonder jou
geef niet op meisje, ik kan niet zonder jou:(