En dans de show
van het leven
voel de wind
die met je haren speelt.
En als de lichten
zijn gedoofd
en ik vast gevroren
als een standbeeld
alle mensen
gade sla.
En dans de show
nog eventjes
op je tenen
balancerend
in het licht.
En als de lichten
zijn gedoofd
hervind ik mijn
evenwicht opnieuw.
22 maart 2008