Je bent altijd in mijn gedachten
Ik neem je overal mee naartoe
En zoals je zelf eens hebt gezegd
Het enigste wat ik moet doen is mijn ogen sluiten.
Me ogen zijn vaak gesloten en ik denk dan aan jou
Je hebt me nodig ik voel het
Ik ben er voor je en dat weet je
Ondanks onze grote afstand
Wat wij hebben opgebouwd
Is onbeschrijfelijk en onbegrijpelijk voor een vreemde
Wat iedereen ook zegt ik laat je niet gaan
Want ik weet dat je me nodig hebt! Maar ik jou ook !