Ons sprookje,
Kleine witte vlokjes,
Landen in je haar.
Je ogen schitteren in het avondlicht,
Het lijkt een sprookje maar het is waar.
Samen omhoogkijkend,
De vlokjes komen uit het niet.
We kijken elkaar aan.
Niemand die ons daar ziet.
Je lippen raken de mijne,
De kus is zo teder en zacht.
Dit moment sluit ik in mijn hart,
Samen in de sneeuw aan het begin van de nacht.