Wie kan mij vertellen
Waarom jij in mijn leven kwam
Waarom jij je wijsheid over mij liet schijnen
En mijn ziel in je handen nam
Waarom je mij laat lachen
Laat lachen tot ik niet meer kan
Waarom je mij zo blij maakt
Zoveel blijer dan
Ik ooit geweest ben
Waarom jij mij accepteert
En mij de vrouw teruggeeft die ik ken
Maar die ik vergeten was
Verwaarloosd heb en genegeerd
Waarom ik in zo'n korte tijd
Door jou zoveel over mezelf heb geleerd
Wie kan mij vertellen
Waarom ik voel wat ik voel
Waarom ik eerlijk tegen je kan zijn
En jij begrijpt wat ik bedoel
Waarom ik dit geschenk gekregen heb
Toen ik dat zo nodig had
Toen ik me weer mee liet slepen
En mijn ziel en dromen vergat
Waarom jij mijn voeten op aarde zet
En mijn hoofd in de hemel laat zweven
Waarom ik de ontvanger mag zijn
Van alle liefde die jij hebt te geven
Waarom jouw energie mij
Dag en nacht omgeeft
Waarom ik het gevoel heb
Dat wij al eeuwen samen hebben geleefd
Jij, die mijn ziel in je handen nam
Wie kan mij vertellen waarom jij in mijn leven kwam?