Het lijkt als gisteren, vandaag
web van emotie, helder en toch vaag
Daar waar het deurtje naar het westen opengaat
besef ik weer waar alles staat
Hier en nergens, mooi samenspel, gespleten gedachten
ach was ik maar bij machten..
op de deur te vinden, hem open te zetten op een kier
maar het liefst, heb ik gewoon jou hier.