herinner me die tijd
zo ver in 't verleden
een hoepel,strijd
met pijl en boog deden
alsof we roodhuid waren
de dagen duurden lang
opstaan, veel kleine avonturen
's nacht nog wel 's bang
het snoepje van de buren
mooi meegenomen
zeepbellen blazen
bestaat het nog
december sinterklazen
teveel maar toch
de schoen was wel mooi vol
herinner me die tijd
zo lang geleden
schoolbord,krassend het krijt
kon ik maar keren op mijn schreden