ik heb zo'n raar gevoel in mij,
en denk steeds dit gaat wel voorbij.
maar sinds ik na jaren jou weer zag,
kreeg ik spontaan weer die lach.
ik heb zo'n raar gevoel in mij,
het maakt me onzeker maar ook wel blij.
heel de dag denk ik aan jou,
aan wat ik je allemaal vertellen zou.
ik heb zo'n raar gevoel,
ben met vanalles bezig zonder doel.
maak mijn eten, maar honger heb ik niet,
zing het een naar het andere lied.
komt dit rare gevoel nu door het gemis,
of doordat het meer dan vriendschap is.