ik ben ik ,
een ik met 2 kanten..
een stille ik,
en een drukke ik..
een gesloten boek,
Een boek die niet iedereen mag lezen..
dat ben ik,
die ik ben ik op school,
rustig, stil, vol dingen die niemand weet.
Een openboek,
Een boek die wel gelezen mag worden..
dat ben ik
die ik ben ik thuis,
druk, open, eerlijk.
ik ben ik,
een ik met 2 kanten..
een stille ik,
en een drukke ik..
ik groei,
een gesloten boek kan open,
ik groei verder,
het boek gaat open,
ik word open,
gaat er iets mis
dan is het boek weer dicht..
ik ben ik,
een ik met 2 kanten,
een stille ik
en een drukke ik.