paul toen ik daar zo lag
met je armen stevig om me heen
leek het net of de hele wereld
stiekum om me heen verdween
je voelde zo veilig en zacht
kon dit maar eeuwig duren
was het zo maar elke nacht
soms wil ik zeggendat ik van je hou
ik kan het wel schreeuwen vele uren
vanaf het hoogste gebouw
maar is het goed als ik fluister
heel zachtjes in je oor
muistil en fluister
ik hou van jou