dingen die je doen denken over het leven,
je staat er bij stil
ook al is het maar heel even
je denkt aan wat je wil
de toekomst staat voor je ogen
en je denkt wat de rest je brengen zal
aan de dingen die ze je beloven
of aan wat nog komen zal
al wat ik nu zie is geluk
en alles wat men hartje wil heb ik hier
voor mij kan er niets meer stuk
ik beleef elke dag plezier
want sinds kort heb ik alles dicht bij mij wat ik wil
alles wat men hartje begeert
en diep in mij weet ik stil
daaraan is niets verkeerd
ik weet dingen die een ander niet weet
dingen in mijn hart
over mijn rug loopt het zweet
van die gevoelens diep in mijn hart
ik weet wat de toekomst mij brengen zal
en ik alleen.....
kim vanhelmont