al dagen loop ik te dromen
zullen ooit mijn dromen uitkomen?
al dagen loop ik te kniezen
wat in het leven moet ik kiezen?
soms leef ik in een fantasie
dan lijkt alles nep wat ik zie
maar dan besef ik plots dat het echt is
dat het echt liefde is...
eindelijk vond ik iemand die van me houdt
en eindelijk is er iemand die me vertrouwd
het voelt zo goed iemand te hebben
iemand die " ik hou van jou " kan zeggen
ik weet niet of jullie begrijpen wat ik bedoel
maar eindelijk vond ik in mijn leven een doel
houden van iemand is wat ik wou
eerder dacht ik wat zou het nou
maar nu is eindelijk mijn leven compleet
dit is iets wat ik nooit meer vergeet
jij kwam in men leven heel onverwacht
ik kijk naar je en zie hoe je lacht
ik hoop dat je me nooit meer verlaat
of dat je me nooit haat
want ik hou van jou en dat meen ik
we blijven eeuwig bij elkaar
jij en ik