Ik laat je niet zomaar alleen
Ik zal iemand voor je vinden schat
En ik blijf bidden met een hart van steen
zoals ik al jaren voor je bad
Ik zal haar vinden en zeg hier is ze dan
Iemand die wel echt bij jou past lief
Ik zal dan gaan ik weet dat het niet anders kan
omdat ik nooit m’n hoofd naar je ophief
Laat haar maar komen
Geef haar een kans
De vrouw van je dromen
Neemt jou ten dans
Je zal grotere passen zetten
Wanneer zij begint te rennen
Met haar liefde maakt zij korte metten
want ze leert je echt goed kennen
Je zult haar wellicht harder slaan
Oh deze vrouw zal jou wel raken
Als zij recht voor jou komt staan
zal jij haar niets kunnen maken
Zo voelt het te worden verslagen
Door een vrouw die je eens liefhad
De romantische kleuren zullen vervagen
en vallen in een eindeloos diep gat