lang geleden,namelijk een halve eeuw
liet hij plotsklaps een enorme schreeuw
wij wisten,dit is het teken,dat hij leeft
en dat hij later heel veel om zijn ouders geeft
wij leerde hem,wat goed is,en wat slecht
hij raakte hierdoor zeer aan ons gehecht
nu is hij een lieve,en zorgzame man
die heel handig is,en werkelijk alles kan
wij wensen hem,gezondheid,en heel veel geluk
als hij dat heeft,dan kan zijn leven niet meer stuk
wij houden van je,dat menen wij oprecht
ook in moeilijke tijden,kun je altijd bij ons terecht
pap en mam van os