Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
keuze
Is het nou boosheid wat ik voel?
Of toch meer verdriet?
Eerlijk gezegd tussen ons
Dat weet ik niet
Ik weet niet wat ik moet geloven
Uiteindelijk komt de waarheid toch boven
Maar als ik nu eens de verkeerde kies
En alles wat me lief is verlies?
Is dat dan de moeite waard?
Word me dan een hoop leed bespaard?
Of word het door die keuze
Juist meer?
Dat vraag ik me af
Keer op keer
Ik wil rust en
Even niks om mij heen
Dan gaan zitten met mijn gedachten
Heel alleen
Dan kom ik er wel uit
En weet ik wat ik doe
Maar op dit moment
Word ik van dit alles
Alleen maar heel erg moe!
Reacties op dit gedicht
daane vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
daane
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
29 maart 2008
Thema's:
[Verwarring]
[Relatie]