Wat zie je als fijn
Als je alleen maar problemen hebt
Wat zie je als goed
als alles altijd fout gaat
geef niet op, vecht door
want ooit, ooit dan zal er een dag zijn
dat alles fijn en goed gaat
en je weer blij en opgewekt bent
nu zie je dat misschien nog niet
maar ik weet zeker dat je het OOIT ziet