Ik ken je verdriet
maar jou ken ik niet
ik zal je nooit kennen
voor mij besta je niet
al ken ik je verdriet
de onmacht, de verlatenheid
de kilte, de stilte
de leegte, de eenzaamheid
ik ken je, diep vanbinnen
maar ook, ik ken je niet
en ik zal je nooit kennen
onzichtbaar, niet tastbaar
geen arm om je heen
die steun biedt
zelfs een woord van troost
kan ik je niet aanbieden
slechts het voelen van
mijn verdriet,
zo ook het jouwe.
straight from the heart.