als de zon schijnt
de wint door me haar gaat
denk ik aan jou
aan de tijd die ik met jou had
de tijd waarin ik zo gelukkig was
die tijd.. de tijd van men leven
de beste tijd ooit
was het maar een droom
werd ik maar wakker langs jou
kon ik je maar in me armen nemen
je lieve woordjes feluisteren
dan zou ik weeer stralen
ja...zou het maar een droom zijn
een droom zijn dat we elkaar hebben verlaten
ik heb nu pas in de gaten dat ik niet zonder je kan
dat ik zonder jou ongelukkig ben
en zonder je niet kan leven
was je maar bij me
dan was het leven weer beter
maar het is niet zo
dit verdriet is geen droom
het is de werkelijkheid
maar er komt een tijd
dat je weer gelukkig zou zijn
zou het einde van de pijn in zicht voor je zijn?