Het doet me te veel pijn
om niet op freakie-site te zijn
alsof ik jou daar zal tegenkomen
dat gebeurt alleen nog in mijn dromen
alsof jij reageert op mijn gedichten
nee, ik moet mezelf ergens anders op richten
en dat is niet omdat ik dat graag wil
nee, zo hou ik mijn liefde stil
zodra jij ooit eens zegt, Ang kom
dan gooi ik acuut mijn hele leven om
12 maart 2002